Menu

'Delikaat' | Valkhof Theater Avenue 2016 | Nijmegen (NL)

Date: 
Friday, September 2, 2016 to Sunday, September 4, 2016

http://www.valkhoftheateravenue.nl/index/1/

Artistiek directeur van de TheaterAvenue, Paul Wijtvliet, kwam in 1999 op het idee om een theatrale kermis te organiseren in Park Sonsbeek in Arnhem. Het park bestond dat jaar 100 jaar en dat moest gevierd worden met een 'parade' achtig festival. Anno nu is de SonsbeekTheaterAvenue niet meer weg te denken uit Arnhem en succesvoller dan ooit. Het organisatie team is uitgebreid met een aantal Nijmeegse en Arnhemse oude en nieuwe rotten uit het vak. Karin Terwisse is verantwoordelijk voor de zakelijke beslommeringen, de promotie en deel inhoudelijke invulling. Pascale Hagen neemt de programma samenstelling op zich en is het aanspreekpunt voor de artiesten. Robin Hagen is de zakelijk adviseur en Rob Terwisse is aanspreekpunt voor horeca en productie. Elke editie zijn er vele nieuwe medewerkers en vrijwilligers bij de TheaterAvenue betrokken, zij maken het mogelijk dat het prachtige festival plaatsvindt!

Dit jaar zal de eerste editie van het ValkhofTheaterAvenue plaats vinden, het zusje van SonsbeekTheaterAvenue. Het is een vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret dat plaastvindt in het Valkhof Park in Nijmegen. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.

De TheaterAvenue is een theatrale kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op tientallen plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Locatie: 
Valkhof Park, Nijmegen (NL)