Menu

"CLUB WELLNESS" - CHRISTMAS EVE EXCLUSIVE 2015 | Rotterdam (NL)

Date: 
Thursday, December 24, 2015

VLAK VOOR DE KERSTDAGEN OPENT CLUB WELLNESS HAAR DEUREN…SPECIAAL VOOR U!

 

Dompel uzelf onder in het Walhalla van Club Wellness, ditmaal tijdens Kerstavond. Vanuit de koude winterlucht stapt u een ongekend warm bad in, letterlijk en figuurlijk.

 

Mister Wellness en zijn Natasja’s verwelkomen u met een overheerlijke cocktail, onze jacuzzi bruist haar bubbels en de sauna gloeit haar eucalyptische dampen rond, terwijl de muziek swingt en heerlijke geuren uit de keuken opstijgen. Waar wilt u anders zijn dan in Club Wellness voordat u Kerst induikt met alle verplichtingen van dien? Wij verzekeren dat u deze dagen fris, frank en fruitig aankunt na een bezoek aan deze exclusieve editie van Club Wellness.

 

Club Wellness opent haar deuren vanaf 16 uur. Alle faciliteiten staan op dat moment tot uw beschikking. Om 19 uur neemt u plaats aan een prachtig gedekte tafel om onder het genot van meerdere fantastische gangen de feestdagen in te wijden. Na het eten en het badderen kunt u, hangend achterover met een cocktail, genieten van speciaal voor deze avond geselecteerde film en muziek. Dit alles uiteraard van ongekend niveau.

 

Club Wellness is: ontspannende muziek, ongekende warmte, gezelligheid, feestelijk eten, jacuzzi, sauna en natuurlijk onze fantastische service. Gegarandeerd een unieke ervaring!

 

Reserveren is noodzakelijk vanwege de overweldigende reacties en beperkte capaciteit.

Prijs incl. bijzondere maaltijd, cocktail, toegang tot sauna en jacuzzi € 25,-

De bar is open ‘all night long’.

 

------

TICKETS:

http://studioruwedata.nl/site/product/clubwellness-christmas-eve-exclusive/

------

 

Locatie: Hang 5, Rotterdam

 

We hopen uw naam te zien verschijnen op onze reserveringslijst en natuurlijk de 24ste december in levende lijve.

 

Hopelijk tot ziens,

Mister Wellness en de Natasja’s

 

Note: Voor de baden en sauna is gepaste kleding vereist. De Natasja’s bieden u graag vers gestreken handdoeken aan. Het meebrengen van eigen textiel is natuurlijk geen probleem. Wij adviseren u om een badjas of uw gewone kleding te dragen tijdens het diner.

 

NB. Deze editie kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

 

TICKETS:

http://studioruwedata.nl/site/product/clubwellness-christmas-eve-exclusive/

Locatie: 
Burgertrut | Hang 5 | Rotterdam